AK Parti'den 2 istifa

AK Parti Tekirdağ İl Eski Başkanı Ahmet Akçay, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Kulislerde bir süredir Akçay'ın, Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partide görev alacağı konuşuluyor. Akça

GÜNDEM 15.09.2019 11:19:00 0
AK Parti

AK Parti'den ihracı istenen eski başbakan Ahmet Davutoğlu, partiden istifa etti. Ahmet Davutoğlu’nun Ankara’daki istifa açıklamasında salonda yer alan AK Parti 5. Dönem Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

 

İSTİFASINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 

AK Parti 5. Dönem Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Tekirdağ İl Başkanı olarak görev yaptığımız, yüzlerce ve binlerce teşkilat mensubu kardeşimizle birlikte omuzlayıp büyütmek için gayret ettiğimiz AK Parti'miz ile bugün itibariyle bir yol ayrımına geldiğimizi üzülerek belirtmek istiyorum. Değerler siyasetinin izinden yürümeye, kişisel ikbal kaygılarını değil; ilkeleri ve değerleri önceleyen siyaset anlayışının savunucusu olmaya ve memleketimize hizmet yolunda gayret göstermeye devam edeceğiz. Tekirdağ kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi. 

 

RECEP NİŞANCI DA İSTİFA ETTİ

 

Bir süredir siyasi kulislerce Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı yeni partide görev alacağı konuşulan Akçay’ın istifası, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Akçay’ın yanı sıra 5. Dönem il Başkan Yardımcısı Recep Nişancı da AK Parti’den istifa etti.
 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU