"Kapaklı için elimizden gelenin fazlasını yapacağız"

Büyükşehir yapılanması ile birlikte ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı'nın 5'inci kaymakamı olan Bülent Hamitoğlu önceki Kapaklı'daki görevine başladı. Kapaklı Belediye Başkan

GÜNDEM 13.09.2019 15:14:00 0

Kırklareli Vali Yardımcılığı'na atanan Mustafa Ünlüsoy'un yerine atanan Bülent Hamitoğlu, Kapaklı’daki görevine başladı. Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Mehmet Ali Gürbüz, Mehmet Yüzer ve Mustafa Ünlüsoy’un ardından KapaklI’nın 5’inci kaymakamı olan Bülent Hamitoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri de başladı.

 

PROJELER HAKKINBDA BİLGİ VERDİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Kaymakamı Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Kapaklı ile ilgili genel bilgiler veren Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında da bilgiler paylaştı.

 

“GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”

 

Kaymakamlık ile el ele vererek Kapaklı için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Çetin, “Trakya'mızın gözbebeği, tarım ve sanayi kenti, Türkiye'mizin mozaiği Kapaklımıza hoş geldiniz. Kapaklı Belediyesi olarak ilçemizdeki bütün kurumlarımızla bir aile gibiyiz. İlçemizi daha yaşanabilir kılmak ve güzelleştirmek adına tüm kurumlarımız ile ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELENİN G-FAZLASINI YAPACAĞIZ”

 

Ziyaret dolayısıyla Başkan Çetin’e teşekkür eden Kaymakam Hamitoğlu da “Birlik ve beraberlik içerisinde Kapaklı için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

 

 

GAZİLER DE ZİYARET ETTİ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve gaziler de, Kaymakam Hamitoğlu’nu ziyaret ederek yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni etti. Hamitoğlu’na yeni görev yerinde başarılar dileyen İbrahim Çetintaş kendisine derneğin flamasını hediye etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU