Kapalı Spor Salonu yenilendi

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Çorlu Belediyesi Spor Salonu yenilendi. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün (ÇBSK) Türkiye Basketbol İkinci Ligi'ne yükselmes

SPOR 8.09.2019 08:00:00 0
Kapalı Spor Salonu yenilendi

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, “Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün (ÇBSK) Türkiye Basketbol İkinci Ligi'ne yükselmesi, voleybol ve alt yapı sporcu sayılarının artmasıyla birlikte yoğun bir sezon geride bırakıldı. 2011 yılında tamamlanarak hizmete giren Çorlu Belediyesi Spor Salonu geçen süreç içerisinde çok sayıda mücadele ve etkinliğe ev sahipliği yaptı. Birçok sporcuya hizmet verdi. Hizmete girdiği tarihten bu yana dönem dönem bakım çalışmaları gerçekleştirilen salonumuz geçtiğimiz yılda yoğun bir sezonu geride bıraktı. Özellikle parkenin geçen süre içerisinde yıprandığını tespit ettik. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü A Takımımızın bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olması dolayısıyla müsabakaları kendi saha ve seyircimiz önünde rahatlıkla oynayabilmek için bakım ve onarıma aldığımız salonumuzda çalışmalarımızı tamamlayarak yeni sezona hazırladık ve parke bakım ve onarımının yanı sıra binamızda da bazı tadilatlar gerçekleştirdik” dedi. 

 

PEKÇOK MÜSABAKAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

 

Spor salonunun artık yeni sezona hazır olduğunu ve başta ÇBSK A Takımı olmak üzere voleybol ve basketbolda birçok maça ev sahipliği yapacağını kaydeden Tunçcan “Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan A Takımımıza,  voleybol ile basketbol takımlarımıza ve sporcularımıza mücadele ettikleri liglerde başarılar diliyorum” dedi.
 

 

Haber / Yakup KARATEPE