Kaymakam Kızıltoprak için veda yemeği düzenlendi

2013 yılında kurucu kaymakam olarak göreve başlayan ve 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcısı olarak atanan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak için veda yemeği düzen

GÜNDEM 6.09.2019 14:17:00 0
Kaymakam Kızıltoprak için veda yemeği düzenlendi

Ergene İlçesi Marmaracık Mahallesi açık düğün salonunda düzenlenen veda yemeğine Ergene Tugay Komutanı Topçu Kur. Alb. Erdoğan Koçoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İl Milli Eğitim Ersan Ulusan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

 

YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yemekte konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Bizim için hem üzüntülü bir gün hem de sevinçli bir gün, çünkü daha önce Tokat Suluray’a, Borçka İlçelerine gittiğimde orada görev yapmış olan Kaymakamımız Fatih Kızıltoprak’ın iz bıraktığını, sevgi bıraktığını gördüm. Aynı şekilde Ergenemizde de kaymakamımız kalıcı izler ve sevgi bıraktı, ben inanıyorum ki yeni görev yeri İzmir’de de kalıcı eserleri olacak. Bilgi birikimi ve çalışkanlığı ile başarısını Ergene’de bir kez daha göstermiştir. Kendisiyle çok uyumlu çalıştık, birlikte güzel çalışmaların altına imza attık. Ergene’ye Ergene halkına vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı ben bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI TAKDİM ETTİ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi Meclisi’nin almış olduğu karar doğrultusunda Kızıltoprak’a veda gecesinde fahri hemşehrilik beratı takdim ederken ayrıca Marmaracık Mahallesi 1. Caddeye Ergene Kurucu Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın adını verdiklerini de belirtti.

 

 

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

 

Kaymakam Kızıltoprak da, Ergene’de görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, Ergene Belediyesi’nin çalışmaları ile yeni kurulan bir ilçenin gelişip büyüyerek örnek gösterilerek İlçe Belediye olduğunu belirtti. Yoğun katılımın olduğu yemek sonunda Kaymakam Kızıltoprak ailesi ile birlikte dualar ve alkışlarla uğurlandı.
 

 

Haber / Ozan URTEKİN