"Çocuklarımız için tüm imkanları seferber ediyoruz"

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının açılmasına kısa bir süre kala Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan "Okul Güvenliği Toplantısı"nda yeni eğitim ?

GÜNDEM 6.09.2019 14:11:00 0

Öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ile öğrencilerin her türlü kötü alışkanlıklardan koruması, onların ruh ve beden sağlığı yerinde bireyler olarak yetiştirebilmek için gereken uygulamaların görüşüldüğü toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban,  yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti.

 

“BÜTÜN OKULLARI KONTROL EDECEĞİZ”

 

Bütün okulları içten ve dıştan kontrol edeceklerini kaydeden Abban, “Okulların açılış ve kapanış saatlerinde emniyet güçlerimizden irtibat görevlisi orada olacak. Uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelede okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, mahalle muhtarları ile iş birliğiyle sürdürülen çalışmalar devam edecek” dedi. 

 

“TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİYORUZ”

 

Her çocuk ve gencin kendileri için kıymetli olduğunu kaydeden Abban, “Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Mahalle halkının mahallesinde bulunan okullara gönüllülük esasıyla sahip çıkmasını okul aile birliği desteğini mutlaka sağlamalıyız” dedi. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Şakir Oda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, kurum amirleri,  okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği temsilcisi katıldı.
 

 

Haber / Yakup KARATEPE