Albayrak, eski ve yeni başkanlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'da mevcut belediye başkanları ve önceki dönemlerde görev yapan belediye başkanları ile "Tekirdağ Belediye Başkanları BuluşmasÄ

GÜNDEM 5.09.2019 18:01:00 0
Albayrak, eski ve yeni başkanlarla bir araya geldi

Tekirdağ Belediye Başkanları Buluşması’nda konuşan Albayrak, “Tekirdağ'a hizmet etmiş tüm belediye başkanları ile bir araya gelerek, hem önerilerini dinleyelim hem de geçmişte vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edelim diye düşündüm. Tekirdağ, büyükşehir olmadan önce ilçe ve belde belediye başkanları hizmetlerini kendileri gerçekleştiriyordu. Fakat ilimiz büyükşehir olduktan sonra hizmetlerin yüzde 65'ini Büyükşehir Belediyesi gerçekleştiriyor. Böyle bir değişime uyum sağlanması elbette kolay değil. Hala Süleymanpaşa'ya Tekirdağ denilen zamanlar oluyor. Bu gibi konular zaman içinde oturacaktır. Biz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak gerek alt yapı gerekse de üst yapı konularında önemli çalışmalar gerçekleştirdik” dedi. 

 

“BİLGİ VE DENEYİM PAYLAŞIMINA HAZIRIZ”

 

Geçmişte Tekirdağ’a hizmet vermiş belediye başkanlarının deneyimlerinden yararlanarak hizmetleri daha ileri bir düzeye taşıyacaklarını kaydeden Albayrak, “Bu anlamda düzenlemiş olduğumuz toplantının çok faydalı olacağı inancındayım” dedi. Daha sonra toplantıda yer alan eski belediye başkanları söz aldı. İlk kez böyle bir toplantı düzenlendiğini ifade eden ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a gösterdiği ahde vefadan dolayı teşekkür eden eski belediye başkanları, belediye hizmetlerinin daha iyi ve etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla her konuda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmaya hazır olduklarını ifade etti. 

 

ELE VERECEĞİZ

 

Çok verimli bir buluşma olduğunu belirten Albayrak,  “Birlikte yönetme anlayışımız doğrultusunda kentimizin tüm paydaşlarıyla olduğu gibi eski belediye başkanlarımızla da düzenli olarak toplantılar yapmaya, onların önerilerini dinlemeye ve karar alma süreçlerimize dâhil etmeye devam edeceğiz. birlikten kuvvet doğar ilkesiyle el ele vereceğiz ve kentimizi her anlamda daha yaşanılabilir ve örnek gösterilen bir kent haline getireceğiz” dedi. 
 

 

Haber / Şaban KARDEŞ