Hedef yılsonuna kadar 100 üyeye ulaşmak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi yeni üyelik yaptıran 13 kişi ile birlikte 60 üyeye ulaştı. Yeni üyeler için önceki akşam dernek binasında üye kayıt töreni düzenlen

GÜNDEM 27.08.2019 16:22:00 0
Hedef yılsonuna kadar 100 üyeye ulaşmak

Programda konuşan ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, -eğitim yoluyla  çağdaş birey ve çağdaş topluma ulaşma amacıyla gönül ve düşünce birliği içinde çıktıkları yolda güçlenerek yola devam ettiklerini ifade ederek “Çerkezköy’de 1995 yılında şubemizin kurucu başkanı Rağbet Erol ve arkadaşları tarafından kurulan bu dernek bu güne kadar birçok başarıya imza attı. Derneğimize üye katmakla birlikte daha başarılı projeler de yaparak derneğimizi öne çıkarmaya çalışacağız. Eğer bir yerde bilime, demokrasiye barışa, aydınlığa aç bir çocuk senin ışığını bekliyorsa sönmeye hakkın yoktur” dedi. Soyak, yıl sonuna kadar hedeflerinin 100 üyeye ulaşmak olduğunu söyledi.

 

YENİ ÜYELERİ ROZETLERİ TAKILDI

 

Soyak konuşmasının ardından derneğe yeni üye olan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Belediye Meclisi Üyesi Cengiz Memiş,  önceki dönem  belediye meclis üyesi Yüksel Sevil, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, emekli öğretmen Muammer Soyak, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Birol Öztürk, emekli öğretmen  Nezehat  Tunalı, Zeynep Üstün, Ebru Zeytin, Ezgi İpek, Nursen Kalkan, Erhan Buzkuş’a dernek rozetlerini taktı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU