Yediemin otoparkında motosikletler küpeyle korunuyor

Trafik ekipleri tarafından plakasız, çalıntı, hacizli, icralık, kusurlu, tescilsiz, belgeleri eksik veya şasi ve motor numarası değiştirildiği tespit edilen araçlar yediemin otoparklarına çekiliyor. Sahipleri tara

GÜNDEM 21.08.2019 13:49:00 0
Yediemin otoparkında motosikletler küpeyle korunuyor

Tekirdağ’da çeşitli gerekçelerle yediemin parkına çekilen ve yıllardır çürümeye terk edilmiş motosiklet ve araçlar, işletmeci tarafından kaybolmaması için inek küpesi ile numaralandırıldı.

 

“YER BULMAKTA ZORLANIYORUZ”

 

Otoparktan sahipleri tarafından alınmayan araçlar çürümeye terk edilirken, otopark işletmecisi İsmail Kılıç otomobil ve motosikletlerle dolan otoparkta, kaybolmasın diye motosikletlere küpe uygulaması başlattı. Milli servetin otoparkta çürüdüğünü ifade eden Kılıç “Tekirdağ'da 2012 yılından bu yana otoparkçılık yapıyorum. Bize bırakılan ve zamanında alınmayan motosikletler ve diğer araçlarla ilgili büyük bir sıkıntımız var. Bu araçlara yer bulmakta da zorlanıyoruz. Burada iş Tekirdağ'da Milli Emlak Müdürlüğü'ne düşüyor. Milli Emlak Müdürlüğü'nden bize bırakılan araçlarla ilgili yardım bekliyoruz” dedi.

 

“KÜPE TAKMAK ZORUNDA KALDIK”

 

“Yetkililer yapacağı işleri zaman kaybetmeden bir an önce yaparsa en azından milletin malı da rezil olmaz. Böylece millet de kaybetmez devlet de kaybetmez” diyen Kılıç, kayıp ve karışıklığı önlemek amacıyla otoparkta motosikletlerin her birine küpe takmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE