ÇTSO Meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı dün saat 16:30'da Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. Temmuz ayı hesaplarının görüşüldüğü topla

GÜNDEM 20.08.2019 17:31:00 0
ÇTSO Meclisi toplandı

Mesut Görgün, Mikail Çelik, Furkan Yavuzarslan, Halil İbrahim Kart, Metin Taşdelen, Samet Toz ve Rasim Bilgen’in katılmadığı toplantı saygı duruşunun okunması ile başladı. Toplantıda 2019 yılı Temmuz ayı gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizan görüşüldü. Gelir-gider hesabı ile ilgili meclise bilgi veren ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, Temmuz ayı giderinin 357 bin 60,05 TL, gelirinin de 509 bin 277,63 TL olduğunu açıkladı. Ocak-Temmuz döneminde 7 aylık gelirin 2 milyon 709 bin 313,47 TL, giderin 1 milyon 726 bin 282,82 TL olduğu belirtildi. Banka hesabında ise 3 milyon liranın üzerinde para olduğu dile getirildi.

 

 

“KAPAKLI’YA BİR ŞEYLER YAPACAĞIZ”

 

Hesaplarla ilgili söz alan ÇTSO Meclis Üyesi Sami İkizler “Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kapaklı’ya okul yapma sözünü hatırlattı. Sami İkizleri’in sözlerinin üzerine konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Kapaklı’ya bir okul yapma sözümüz vardı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile görüştük. Kendisin okul yerine fuar merkezi istedi.  Görüşmeler devam ediyor. Daha ne yapacağımız belli değil. Ama inşallah Kapaklı’ya bir şeyler yapacağız” dedi.

 

OYÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

 

Temmuz ayı gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizan meclis üyesi Rahmi Yılmaz’ın red oyuna karşılık oyçokluğu ile kabul edildi. Bir sonraki gündem maddesinde de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 6 aylık faaliyetleri ile ilgili bilgi verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU