Tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlar onuruna veda yemeği

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesi ile tayini çıkan Vali Yardımcıları ve kaymakamlar onuruna veda yemeği düzenlendi. Yemekte konuşan Vali Yıldırım; tayini ?

GÜNDEM 20.08.2019 15:56:00 0
Tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlar onuruna veda yemeği

Tekirdağ da görev yapmaktayken 8 Ağustos 2019 tarihinde resmi gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesi ile tayini çıkan Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz ve Şahin Aslan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak onuruna Polisevi’nde düzenlenen veda yemeğine Vali Yardımcısı Dr Abdullah Kalkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldı.

 

 

 BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

 

Yemekte konuşan Vali Yıldırım; tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlara yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki görevlerinde de başarılar diledi. Konuşmanın ardından tayini çıkan Vali Yardımcıları ve kaymakamlara Vali Yıldırım tarafından başarı belgesi verilirken, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da hediyelerini takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ