Giysiler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından Çerkezköy'de 30 farklı noktaya konulan giyim kutularında biriken giysiler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

GÜNDEM 19.08.2019 17:15:00 0
Giysiler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

30 kutudan büyük çoğunluğunun kısa sürede dolduğunu belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Giysilerin bir kısmı derneğimizde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Bir kısmını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Çerkezköy Belediyesi El Ele Butik Mağazası’na  vereceğiz” dedi.

 

“ALAN ELLE VEREN ELİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Dernekte giysileri ayrıştırma işlemlerini tamamladıklarını söyleyen Kocaçınar “Giyim kutularının doluluk oranı yüksekti. Kısa sürede vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi son derece sevindirdi ve mutlu etti. Toplanan bu giysilerin bir kısmı dernekte bir kısmı da Çerkezköy Belediyesi El Ele Butik Mağazası’na vereceğiz ve orada da ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Destekte bulunan tüm Çerkezköy halkımıza gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kocaçınar, alan el ile veren eli buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Buse SERİN