Tekirdağ'da 'dalga' uyarısı

Marmara Ereğlisi Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, bayramda hava sıcaklığının 31 derece olduğu ilçede saatte 42 kilometre esen rüzgar nedeniyle denizdeki dalgalar oluşunca boğulma olaylarına karşı d

GÜNDEM 14.08.2019 17:07:00 0
Tekirdağ

Marmara Ereğlisi Belediyesi'nin hoparlöründen ekipler, 'hava muhalefeti ve yoğun dalga nedeniyle denize girilmesi yasaktır' anonsları yaptı. Sahilde ekiplerin uyarısını duyanların bazıları denize girmekten vazgeçip sahilden uzaklaşırken, bazı vatandaşlar ise yoğun dalgalara rağmen suya girmeye devam etti.

 

UYARILARA RAĞMEN DENİZE GİRDİLER

 

Kurban Bayramı tatillerini Marmara Denizi kıyılarında geçirmek üzere Tekirdağ'a gelen tatilciler de, sahillere akın ederken, İstanbul, Edirne ve Kırklareli gibi çevre illerden Süleymanpaşa'da bulunan Altınova, Barbaros ve Kumbağ plajlarına akın eden aileler, bölgedeki trafikte de yoğunluğa neden oldu. Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ile belediye görevlileri, anonslar yaparak tatilcileri denize girmemeleri konusunda uyarırken, bazı vatandaşlar uyarılara aldırış etmeden denize girdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE