Kapaklı'da 1'er eczane nöbetçi olacak

Kapaklı ve Çerkezköy'de arife günü ve bayram boyunca nöbet tutacak olan eczaneler belli oldu. Kapaklı'da arife günü ve bayramda 1'er eczane vatandaşlara hizmet verecek.

GÜNDEM 10.08.2019 08:31:00 0
Kapaklı

Kapaklı’da 10 Ağustos Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan Halk Eczanesi, bayramın ilk günü olan 11 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı’nda bulunan Mutlu Eczanesi, bayramın ikinci günü olan 12 Ağustos pazartesi günü Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan Halk Eczanesi nöbetçi olacak.

 

1’ER ECZANE HİZMET VERECEK

 

Kapaklı’da bayramın üçüncü günü olan 13 Ağustos Salı günü Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde bulunan Emin Eczanesi, bayramın son gününde de Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı’nda bulunan Tunalı Eczanesi nöbet tutacak.

 

ARİFE GÜNÜ 4 ECZANE NÖBETÇİ

 

Çerkezköy’de de arife günü 4, bayram boyunca da 2’şer eczane vatandaşlara hizmet verecek. Arife günü 08:00-18:40 saatleri arasında Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan  Akman Eczanesi, 08:00-23:40 saatleri arasında Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak’ta bulunan Hakan Eczanesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi’nde bulunan Yılmaz Eczanesi ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı’nda bulunan Kardelen Eczanesi nöbetçi olacak.

 

NÖBETÇİ ECZANELER

 

Bayramın birinci günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi İnan Sokak’ta bulunan Zade Eczanesi ile 08:00-23:40 saatleri arasında Gazi Osman Paşa Mahallesi Sever Sokak’ta bulunan Sağlık Eczanesi hizmet verecek. Bayramın ikinci günü 08:00-23:40 saatleri arasında Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokakta bulunan Gaye Eczanesi ile Fatih Mahallesi Varan Sokak’ta bulunan Haseki Eczanesi, bayramın üçüncü günü 08:00-23:40 saatleri arasında Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak’ta bulunan Hakan Eczanesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı’nda bulunan Belgin Eczanesi, bayramın son günü ise 08:00-23:40 saatleri arasında Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Çerkezköy Eczanesi ile Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak üzerinde bulunan Deva Eczanesi ile Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Çerkezköy Eczanesi nöbetçi olacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU