Tekirdağ'da 4 ilçeye yeni kaymakam atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Tekirdağ'da da Kapaklı, Süleymanpaşa, Ergene ve Hayrabolu kaymakamlarının görev y

GÜNDEM 8.08.2019 09:20:00 0
Tekirdağ

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy Kırklareli Vali Yardımcılığına atanırken, Kapaklı Kaymakamlığı’na ise Bitlis Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu atandı.

 

İZMİR VALİ YARDIMCILIĞINA ATANDI

 

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt Balıkesir Gönen Kaymakamlığına atanırken, Süleymanpaşa Kaymakamlığı görevine ise İstanbul Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya atandı. Tekirdağ’da Ergene ilçesinin kaymakamı da değişti. Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanırken, yerine ise Mardin Ömerli Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı atandı. Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Sülün ise Hayrabolu Kaymakamlığına atandı.

 

4 VALİ YARDIMCISI ATANDI

 

Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz Antalya Vali Yardımcılığına atanırken, Kocaeli Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Adana Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Kırklareli Pınarhisar Kaymakamı Murat Eren de Tekirdağ Vali Yardımcılığına atandı.

 

MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİNE ATANDI

 

Tekirdağ Hukuk Müşaviri Şahin Aslan Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya da Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

 

KAPAKLI’TA ATANAN BÜLENT HAMİTOĞLU KİMDİR?

 

1983 yılında Malatya’da doğdu. Ankara Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünü bitirdi. 2009 tarihinde Tekirdağ Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Tekirdağ Valilik Stajı ile başlayarak sırasıyla Uzunköprü Kaymakam Refikliği Çamaş ve Çardak ilçelerinde Kaymakam Vekilliğinde bulundu. 2010-2011 yıllarında Fransa’da bir yıl süre ile Fransızca eğitimi gördü. Pays de La Loire bölge Valiliği’nde Fransız idare yapısı üzerine staj yaptı. 96. Dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 19.03.2012 tarihinde Gökçebey Kaymakamlığı görevine atanmıştır. 03.09.2014 tarihinde Gerger Kaymakamlığı görevine atanmıştır. 1 Aralık 2016 tarihli mülki idare amirleri atama kararnamesi ile Hizan İlçesinin Yeni Kaymakamı oldu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU