"Hiçbir yolcu mağdur olmayacak"

Çerkezköy'den Türkiye'nin pek çok yerine yolcu taşımacılığı yapan firmalar, bayramda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ek seferler koydu. Firmaların yetkilileri, hiçbir yolcunun m

GÜNDEM 7.08.2019 17:22:00 0

Bayramda vatandaşların taleplerinin daha yoğun olduğunu belirten Pamukkale Seyahat Çerkezköy Bölge Müdürü Erol Gülseren “Bizler yoğunluk nedeniyle yolcularımızın mağduriyet yaşamaması için günler öncesi planlamamızı programımızı yaparak yaşanacak yolcu yoğunluğuna göre gerekli önlemimizi alıyoruz” dedi. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ek seferler koyduklarını belirten Gülseren, önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu ifade ederek “Sanayi kenti Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak, vatandaşlarımızı mağdur etmemeye ve müşteri memnuniyetine büyük özen gösteriyor ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yarışıyoruz” dedi. Herkesin gideceği yere sıkıntısız bir şekilde ulaşması için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Gülseren, bayram dolayısıyla fiyatlara zam yapmadıklarını belirtti.

 

 

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

 

Yoğunluk nedeniyle rezervasyonların kapatıldığını belirten Kale Seyahat Çerkezköy Müdürü Bekir Bağcı ve Müşteri Temsilcisi Rıdvan Yavru da ek seferler koyduklarını, ek seferlerin bayram sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Tokat Kale Seyahat firma yetkilisi Erol Eroğlu da, firma olarak yoğunluk nedeniyle herhangi bir aksaklık ve sıkıntı yaşanmaması için her türlü  önlemi aldıklarını belirterek “Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak bizler vatandaşlarımızı hiçbir zaman mağdur etmemeye çalışıyor ve müşteri memnuniyetine özen gösteriyoruz” dedi.   Bayram yoğunluğuna hazır olduklarını belirten Metro Seyahat Firması Çerkezköy yetkilileri de firma olarak hiçbir yolcuyu mağdur etmeyeceklerini ve herkes gideceği yere sorunsuz bir şekilde ulaşması için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU