Çerkezköy Endüstri Fuarı'nın bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilki 2017'de organize edilen Çerkezköy Endüstri Fuarı'nın bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Yurti

GÜNDEM 6.08.2019 18:38:00 0
Çerkezköy Endüstri Fuarı

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Çerkezköy Endüstri Fuarı 25 Eylül’de kapılarını açacak. 25-28 Eylül tarihleri arasında Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenecek olan fuarla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bölgede bulunan küçük ve ortak ölçekli KOBİ’lerin, büyük ölçekli firmalar ile iş birliği içerisinde olmaları ve büyük firmaların bölgede bulunan yan sanayi sektörlerini tanımaları, böylelikle bölgesel tedarik zincirinin oluşmasını amaçladıkları fuarın bu yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yurtiçi Takvimi’nde yer aldığını belirterek “Ulusal arenada en çok tercih edilen fuarların arasına ismimizi yazdırmak, hem Odamız hem de bölgemiz için büyük bir gurur kaynağı” dedi.

 

“FİRMALARIN FUARA İLGİSİ MEMNUNİYET VERİCİ”

 

Başkan Kozuva, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı kapsamında bölgede bulunan firmaları ziyaret ettiklerini belirterek “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde firmalarımıza Fuarımız hakkında bilgi verdik. Fikir alışverişinin de yapıldığı ziyaretlerin sonunda bölgemizin lokomotif firmalarının Fuarımıza ilgisi memnuniyet verici. Kendilerine Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2019’da bizlerle iş birliği içerisinde oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜM ÜYELERİ DAVET ETTİ

 

Fuar için başvuruların da başladığını söyleyen Kozuva, endüstriyel ürün sektörünün önde gelen firmalarının da yer aldığı 100’den fazla katılımcı ile Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’nin tamamını kaplayan bir alanda gerçekleştirecekleri fuara tüm üyeleri davet etti. Kozuva, fuar için işbirliğinden dolayı Trakya Kalkınma Ajansı’na da teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU