İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında ilçenin değişik noktalarına 30 tane giyim kutusu konuldu. İlçe merkezinin yanı sıra Veliköy ve Kızılpınar M

GÜNDEM 4.08.2019 17:58:00 0
İhtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Alan elle veren eli buluşturmak istediklerini belirten Kocaçınar, artık hayırseverlerin kolaylıkla ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğini söyledi. Şuana kadar ilçenin değişik noktalarına 30 adet Giyim Kutusu yerleştirdiklerini kaydeden Kocaçınar “Toplamda 150 giyim kutusunu çeşitli cadde ve sokaklara yerleştireceğiz. Bayram sonrası giyim kutusu koymadığımız noktalara giyim kutularını koymaya devam edeceğiz” dedi.

 

BELLİ ARALIKLARLA TOPLANACAK

 

Vatandaşların kullanmadığı kıyafet, ayakkabı, havlu, perde ve ev tekstili ürünlerini bu kutulara atabileceğini kaydeden Kocaçınar, “Vatandaşların buraya atacakları kıyafetleri yıkayarak atmalarını rica ediyoruz. Kutulardaki eşyalar belli aralıklarla toplanacak ve ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde  ulaştırılacak” dedi. “Kullanılmayan giyim eşyalarını çöpe atmayın” çağrısında bulunan Kocaçınar, vatandaşları kullanmadıkları eşyaları giyim kutularına atmalarını istedi. Kocaçınar, giyim kutularının yerleştirilmesinde kendilerine yardımcı olan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ile kendilerine destek olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a da teşekkür etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE