Başkan Çetin: Halkımızın nefes alabileceği alanları önemsiyoruz

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Karaağaç Mahallesi Sedir Sokak'ta mahalleye yeni bir yaşam alanı kazandırmak için çalışmalara başlandığını belirten KapaklÄ

GÜNDEM 30.07.2019 12:15:00 0
Başkan Çetin: Halkımızın nefes alabileceği alanları önemsiyoruz

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçelerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, bölgedeki sosyal yaşam alanı ihtiyaçlarını karşılamak aynı zamanda da vatandaşların aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebilmek adına Karaağaç Mahallesi Sedir Sokak’ta 2 bin 622 metrekarelik alanda yeni park çalışmalarını inceledi. Başkan Yardımcısı Güven, meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte alanda inceleme yaparak ilgililerden yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

“TÜM MAHALLELERDE DEVAM EDECEĞİZ”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de park çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Park ve Bahçeler ekiplerimiz yapımına başladığımız yeni park alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendireceği yeni sosyal yaşam alanlarını şehrimize kazandırmaya tüm mahallelerimizde devam edeceğiz” dedi. Başkan Çetin, halkın nefes alabileceği bu alanları önemsediklerini söyledi.

Haber / Yakup KARATEPE