Çerkezköy'de kurbanlık satışları başladı

Bu yıl da Pınarça Yolu üzerinde kurulan Çerkezköy Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'nde hazırlıklar tamamlandı. Kullanıma açılan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri'nde ku

GÜNDEM 29.07.2019 16:36:00 0
Çerkezköy

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Çerkezköy Belediyesi Pınarça Yolu üzerinde kurulan Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde hazırlıklarını tamamlayarak besicilerin ve vatandaşların kullanımına açtık.

 

“ÇADIRLAR KURULMAYA BAŞLANDI”

 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlıklarını rahatça almaları ve kesimi yapabilmeleri için her yıl olduğu gibi bu yıl da Çerkezköy Belediyesi Kurbanlık Hayvan Satış ve Kesim Yeri’nde hazırlıkları tamamladıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, pazartesi gününden itibaren kurbanlık hayvan besicilerin çadırlarını kurmaya ve hayvanlarını getirmeye başladığını belirtti.

 

 

“BAYRAM BOYUNCA HİZMET VERECEĞİZ”

 

Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerinde bayram boyunca vatandaşlara hizmet vereceklerini kaydeden Akay, “Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın ve esnafımızın su, tuvalet gibi ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Ayrıca Kurban Kesim Yerimizin üzerini çatı ile kaplıdır” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ