Ergene Velimeşespor top başı yaptı

TFF. 2.Lig için hazırlıklara başlayan Ergene Velimeşespor önceki gün top başı yaptı. Yeni transferlerin de katılımıyla yapılan idmanda kulübün teknik direktörü Özgür Sağlam hedeflerinin geÃ?

SPOR 26.07.2019 19:33:00 0
Ergene Velimeşespor top başı yaptı

Ergene Velimeşespor geçtiğimiz sezon grubunda play off müsabakalarıyla şampiyonluk sevinci yaşayarak 2.Lige yükselmişti. Önümüzdeki sezon 2.Ligde mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor önceki gün sahaya indi ve ilk idmanını yaptı.

 

İLK ANTRENMANA ÇIKTILAR

 

Antrenmana geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor forması ile şampiyonluk yaşayan Emre Yılmaz, Emre Güler, Serkan Yıldız, Baran Işık, Birol Yılmazer, Hayrullah Akyel, Raşit Yöndem, Burhan Arman, Fatih Dilek, Onat Kutay Kurt ve yeni transferler Sinan Uzun, Berkay Özçelik, Mert Er Estik, Eser Akbaş, Semih Kahraman, Gökhan Siverek, Mustafa Öztürk ve Taner Yılmaz katıldı. Bunun yanı sıra ayrıca alt yapıdan da, Aydoğan Pulluk, Kaan Akyel, Fatih Türkyılmaz ve Kaan Atakan antrenman da yer aldı.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Futbolculara yeni sezonda başarılar dileyen Kulüp Başkanı Adem Memiş, kulüp yönetimi ve başarılı antrenör Özgür Sağlam, hedeflerinin geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk olduğunu belirtti.

 

Haber / Yakup KARATEPE