Işıkgör: Algı yönetimi yapmayın

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, yaptığı basın açıklamasında son günlerde ulaşıma gelen zamları değerlendirdi. Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği'nde düzenl

GÜNDEM 26.07.2019 17:22:00 0
Işıkgör: Algı yönetimi yapmayın

Ulaşıma gelen zamma değinen İl Başkanı Işıkgör; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi değil, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) zam yaptı. 2018 yılının son aylarında Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe vererek yazarak zam yapılmasını isteyen Mülayim Kuru’dur. ‘Akaryat fiyatları çok arttı, yedek parçalar çok pahalandı, ekonomik kriz var, şöfor esnafımızın mağduriyetini giderin’ diye dilekçe vereceksiniz sonra da çıkıp ‘Belediye zam yapıyor. Bunlar zaten zam yapmaktan başka bir şey bilmezler’ diyeceksiniz. Şimdi bunun hangisi perhiz hangisi lahana turşusudur. Bu olsa olsa şaşkınlık olur. Ülkemizin bulunduğu ekonomik şartlardan dolayı şaşırmışlar” dedi.

 

“ALGI YÖNETİMİ YAPMAYIN”

 

Işıkgör “Son yıllarda Atatürk, İnönü ve arkadaşları, laik Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarına yönelik saldırılar ve değer bilmezlikler alabildiğine çoğalıyor. Bunlardan birisi de Süleymanpaşa Müftüsünün siyasi içerikli, okuyanları kin ve düşmanlığa yönelten partimiz adına yaptığı asılsız paylaşımlardır. Hepimiz bu ülkenin öz evlatlarıyız. Siyaset yapmak istiyorsanız çıkarın üzerinizdeki bu milletin size verdiği giysileri gelin siyaset yapın. Basmakalıp, gerçekdışı sözlerle sözde toplumun mühendisliği, siyaset, algı yönetimi yapmayın” dedi.

 

MÜFTÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

 

Işıkgör, devlet memurunun resmi sıfatının gerektirdiği itibar ve güvene layık davranışlarda bulunmadığını aktararak “Hizmet içinde ve dışındaki davranışlarıyla suç işlemiştir. Partimiz adına yaptığı asılsız içerikli paylaşımlar dolayısıyla müftü hakkında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulunduk. Bu tür davranış içerisinde bulunanlar dünü bilmeyenler, bugünü anlamayanlar, Atatürk ve Cumhuriyetle hesaplaşması olanlardır” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE