Hobi Bahçeleri Projesi için inceleme yaptılar

Çorlu Belediyesi Tarım Komisyonu üyeleri ve belediye yetkilileri, hobi bahçeleri projesi için inceleme ve değerlendirmelere başladı.

GÜNDEM 26.07.2019 17:17:00 0
Hobi Bahçeleri Projesi için inceleme yaptılar

Hobi bahçesi konusunda başarılı projeleri yerinde inceleyen Çorlu Belediyesi Tarım Komisyonu Üyeleri Mert Yılmaz ve Kemal Ergin, Emlak ve İstimlak Müdürü Ercan Leblebici ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli İnşaat Mühendisi İlker Akın, hobi bahçe uygulaması ile bölgede örnek teşkil eden Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyaret etti.

 

YERİNDE İNCELEDİLER

 

Çorlu Belediyesi heyeti Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuncay Demircan, Meclis Üyeleri Nazife Figen Karahan, Aytekin Duriç, Engin Aşnaz, Emine İhtiyar ve Handan Öztürk, Park ve Bahçeler Şefi Çağrı Çebi, Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçeleri Sorumlusu Beyza Cengiz ile bir araya geldi. Hobi bahçe projesi konusunda bilgiler alan heyet, Beylikdüzü Belediyesi'nin "Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçeleri" projesini yerinde inceledi. Çorlu'da hayata geçirmeyi planladıkları ve özellikle şehirlerde yaşayan çocukların gelişimine ve sosyalleşmesine önemli katkılar sağlayan "Hobi Bahçeleri" projesi için çalışmalarını ve incelemeleri sürdürdüklerini belirten Çorlu Belediye Meclisi ve Tarım Komisyonu Üyeleri Mert Yılmaz ve Kemal Ergin “Beylikdüzü Belediyesi'ne verdikleri destek ve bilgiler için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ