Sınavda başarılı olanlara sertifikaları verildi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) işbirliğinde 23-24 Mayıs tarihlerinde yapılan 2. El Motorlu Kara Taşıtları Alım S

GÜNDEM 10.07.2019 16:57:00 0
Sınavda başarılı olanlara sertifikaları verildi

Sertifika töreninde konuşan KTSO Başkanı Soner Ilık; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) işbirliğinde bugüne kadar düzenlediğimiz 3 Sınava toplamda 52 kişi girerken, 35 kişi Sertifika almaya hak kazandı. Bugün burada 23-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. El Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Sınavı’nın 3’ncüsüne katılan 28 kişiden sınavı başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 9 kişi için tören düzenledik. Kırklareli Merkez İlçe ile ilçelerinde faaliyetlerini sürdüren ve 2. El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti ile iştigal eden firma sahipleri ve personeline yönelik olarak yapıldı. Adaylara; “Motorlu Kara Taşıtı Satın Alma İşlemleri”, “Satın Alınan Araçları Satışa Hazırlama” ve “Satış İşlemleri” konularında Uygulamalı Sınavlar gerçekleştirildi. Geçekleştirilen sınavlarda Barış Otomotiv sahibi Özcücecik’e fiziki olarak yardım sağladı. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

 

SERTİFİKALARINI VERDİLER

 

Sınavda başarılı olanlara sertifikaları; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser ve Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bıyıklı tarafından verildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ