Çerkezköylü sporcular Türkiye ikincisi oldu

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Türkiye Masa Tenisi 3. Lig'e Yükselme Terfi Ligi müsabakalarında Türkiye 2.'si oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, başa

GÜNDEM 9.07.2019 14:30:00 0
Çerkezköylü sporcular Türkiye ikincisi oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımı sporcularıyla 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki antrenmanda bir araya geldi.

 

3. LİGE YÜKSELDİ

 

Antrenör İbrahim Sevinç, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı’nın 20-22 Haziran tarihleri arasında Tokat Ali Yücel Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Masa Tenisi 3. Lig’e Yükselme Terfi Ligi müsabakalarında Türkiye 2.’si olduğunu ifade ederek, “Turnuvaya 30 erkek 14 bayan takım katıldı. Sporcularımız büyük bir başarı göstererek güçlü rakiplerini geride bırakıp Türkiye 2.’si oldular. Böylece Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi takımı tarihinde ilk defa 3. Lig’e yükseldi” dedi.

 

SPORCULARLA MASA TENİSİ OYNADI

 

Başkan Akay da antrenör İbrahim Sevinç ve sporcularını tebrik ederek “Çocuklarımız çok büyük bir başarıya imza attılar ve Türkiye 2.’si olarak tüm Çerkezköy’e büyük bir gurur yaşattılar. Kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki süreçte daha büyük başarılara imza atacaklarına gönülden inanıyorum” dedi. Sporculara eğitim ve spor hayatlarında başarılar dileyen Akay, onlarla masa tenisi de oynadı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU