Başkan Albayrak'ın 10.durağı Süleymanpaşa oldu

Hizmet Kervanı Programı kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın 10.durağı Süleymanpaşa oldu. Süleymanpaşa'da vatandaşlarla bir araya gelip yeni dönemde yapıla

GÜNDEM 9.07.2019 12:55:00 0
Başkan Albayrak

İlk olarak Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte Değirmenaltı Mahallesi sahili ve deresinde incelemelerde bulunan Albayrak, burada yapılan çalışmaları inceledi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Altınova Mahallesi ve plajlarındaki çalışmalar ile 17 Temmuz'da açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Albayrak, incelemelerin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ile makamlarında bir araya geldi.

 

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ederek muhtarlarla bir araya gelen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu. Albayrak, yol arkadaşları olan muhtarlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

İHTİYAÇ HARİTASI ÇIKARILDI

 

Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından Süleymanpaşa'da devam eden program kapsamında ilçede gerçekleştirilecek yatırımları görüşmek üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları ve idari personelinin katılımı ile değerlendirme toplantısı düzenlenirken, toplantıda, Süleymanpaşa’ya 2019-2024 döneminde yapılacak yatırım ve projeler değerlendirildi ve ilçenin ihtiyaç haritası çıkarıldı.

 

 

YENİ DÖNEM HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Değerlendirme toplantısının ardından gazetecilerle bir araya gelen Albayrak, yeni dönem ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Kadir Albayrak'a Hizmet Kervanı Programı kapsamında Süleymanpaşa'da tüm gün boyunca sürdürdüğü çalışmada Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları da eşlik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ