Kırklareli'nin yerel lezzetleri tanıtıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Kırklareli'nin Yerel Lezzetleri'nin tanıtımı ve pazarlanması amacıyla Aktör Mert Fırat ile DasDas Sanat Merkezi mutfağında bir araya geldi. Kırklareli Peyniri,

GÜNDEM 5.07.2019 16:07:00 0
Kırklareli

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ve ilgili personelin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Kırklareli’nde üretilen farklı peynir çeşitleriyle hazırlanmış paketin yanı sıra Kırklareli’nde üretim yapan 3 Şarap Firması’nın katılımıyla Şarap Tadımı da yapıldı.

 

“İLİMİZ LEZZETLERİNİ TÜRKİYE’NİN HER YANINDA TANITIYORUZ”

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Kırklareli yerel lezzetlerinin tanıtımı için önemli bir buluşmayı gerçekleştirdik. DasDas Mutfak bünyesinde Kırklareli Lezzetleri temalı organizasyonlar düzenlemek, buraya ilimizin yerel ürünlerini vermek bizler için çok önemli. Ama asıl önemli olan Mert Fırat’ın gönlünü kazanabilmek ve geliştirdiğimiz fikirleri uzun süreli bir iş birliğine dönüştürebilmek. Bu sebeple Mert Fırat ve ekibini Kırklareli’ye davet ettik. İlimizin değerlerini daha iyi ve yerinde tanıtabilmek hedefindeyiz. Ayrıca Sıfır Atık hedefiyle hayata geçirdikleri “Festtogether Sürdürülebilir Müzik Festivali” içinde adayız. Önümüzdeki yıl bu organizasyonu Kırklareli’de, İğneada bölgemizde yapmak için kendilerine teklif götürdük. Bu bir tanışma toplantısı, ilimizin değerlerinin bir kısmının paylaşılabildiği bir etkinlik oldu. Tanıtım için gelen firmalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Umuyorum Mert Fırat ve DasDas ile yapacağımız projeler zamanla çeşitlenecek ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacak” dedi.

 

Haber / Emre BOZ