Halk konuştu, başkan dinledi

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" isimli mahalle toplantıları kapsamında Cemaliye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, toplantı öncesi de mahallede yapılması gereke

GÜNDEM 4.07.2019 13:05:00 0
Halk konuştu, başkan dinledi

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” isimli mahalle toplantılarının 20’ncisi Cemaliye Mahallesi muhtarlık binası önünde düzenlendi. Belediyenin faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, vatandaşları dinledi. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Başkan Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken, talep ve şikâyetleri de ilgili birim ve kurumlara iletilmek üzere not aldı.

 

DİĞER MAHALLELERDE DE DÜZENLENECEK

 

Toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Özcan Veysel Tunçcan, Güner Çetin ve İbrahim Turgut Bolat, Belediye Meclis Üyeleri Değer Kara ve Nazmi Yamanoğlu, Cemaliye Mahallesi Muhtarı Soner Uğur ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş katıldı.  “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmalarının program dâhilinde Çorlu’nun diğer mahallelerinde de düzenleneceği ifade edildi.

 

Haber / Emre BOZ