Çorlu Meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 4.07.2019 12:56:00 0
Çorlu Meclisi toplandı

Belediye Başkanına Çordaş Çorlu Dağıtım A.Ş’de Belediyemizi temsil ve imza yetkisi verilmesi oy birliğiyle kabul edilirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ücret tarifesi konusu da Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Yol harcamalarına katılım payı harcının değerlendirilmesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edilirken, Belediye Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmeliği de görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

 

OYBİRLİĞİ İLE KARARA BAĞLANDI

 

Atatürk Evi yapımı için bağış kampanyası konusunun görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandığı toplantıda Hıdırağa Mahallesi’nde yer alan bir taşınmazın satışı konusu görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Muhittin Mahallesi’ne kayıtlı bir taşınmazın kız öğrenci yurda yapılmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi ve tahsis şeklinin görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından TREDAŞ’tan gelen dilekçeye istinaden gündeme alınan imar planı değişikliği talebinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi. İmar değişikliği talepleri İmar Komisyonunda görüşülmesinin ardından Meclis Üyesi Bilgehan Çağlar tarafından Meclis’e okunan komisyon kararı oy birliğiyle kabul edildi.

 

KOMİSYON RAPORLARI KABUL EDİLDİ

 

İçişleri Komisyonu Raporu, Ulaşım Komisyonu Raporu, Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’nun görüşülerek kabul edildiği toplantıda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün dilekçe ile talebine istinaden gündeme alınan, müdürlük bünyesindeki tiyatro ve halk oyunları ekibinin yurt içi ve yurt dışındaki festival ve etkinliklere katılabilmesi için gerekli izinlerin alınması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

Haber / Emre BOZ