'Kilit parke taşı uygulanmayan sokak bırakmayacağız'

Marmara Ereğlisi'nde yol çalışmaları devam ediyor. Havaların düzelmesiyle beraber yol çalışmalarına başlayan Marmara Ereğlisi Belediyesi, ilçede bozulan yollarda düzenleme ve kilit parke taşı dö

GÜNDEM 3.07.2019 15:42:00 0

Kamaradere Mahallesi ve Yençiftlik Mahallesi’nde başlayan çalışmaların ilçe genelindeki eksik kalan bölgelerde devam edeceği belirtilirken, bu çalışmalarla beraber; daha önce kilit parke taşı bulunmayan birçok sokağın tozdan ve çamurdan kurtularak, daha modern bir kimliğe kavuşmasının planlandığı ifade edildi.

 

“SEZON SÜRESİNCE DEVAM EDECEK”

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, belirli bir program dâhilinde, yol çalışmalarının sezon süresince devam edeceğini ifade ederek “Havaların düzelmesiyle beraber yol düzenlemesi ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Yapılan alt yapı çalışmalarından sonra çoğu yollar düzeltilmeden bırakılmış, bununla beraber birçok mahallemiz de ilk defa kilit parke taş yolları ile tanışmış olacak” dedi.  Vatandaşları toz topraktan kurtaracaklarını dile getiren Ata “Sezon sonuna kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edip, kilit parke taşı uygulanmayan sokak bırakmayacağız. İlçemizin eksikliklerini saptadık ve göreve geldiğimiz günden beri bu eksikleri gidermek için çalışıyoruz” diyerek ilçeyi modern bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA