Eğlence çıkışı cinayet

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bir eğlence mekanından çıkışta 4 kişi tarafından dövülen Ramazan Öksüz (31) yaşamını yitirdi. Ramazan Öksüz'ün cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp

GÜNDEM 29.06.2019 19:02:00 0
Eğlence çıkışı cinayet

Edinilen bilgiye göre 4 kişilik bir grup Bozcaada’da alkollü bir mekana gitti. Gece saat 03:00 sıralarında alkol isteyen 4 kişi, alkol servisinin kapandığını söyleyen mekan çalışanları ile sözlü tartışmaya girdi. Tartışmayı, o sırada mekanda bulunan Ramazan Öksüz ve arkadaşları ayırdı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Bir süre sonra mekandan çıkan Ramazan Öksüz, kendisinden önce mekandan ayrılan ve kendisini bekleyen 4 kişinin saldırısına uğradı. Başından da ağır darbeler alan Ramazan Öksüz’ün kalbi dururken, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahaleleri Öksüz’ü geri döndürmeye yetmedi. Ramazan Öksüz’ün cenazesi otopsi için Bursa Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi. Olaya karışan 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayı duyan Öksüz’ün yakınları emniyet müdürlüğü önünde toplanırken, olası bir linç girişimine karşı zanlılar jandarma komutanlığına götürüldü. Vefat eden Ramazan Öksüz’ün babası Halil İbrahim Öksüz uzun yıllar Bozcaada MHP İlçe Başkanı olarak görev yapmış, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakına karşı çıkarak istifa ederek kamuoyunun gündemine gelmişti. Ramazan Öksüz’ün ise AK Parti Gençlik Kolları’nda görev aldığı öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ