Taşımacılık masaya yatırıldı

Tekirdağ il sınırları içerisinde öğrenci, personel servisi ile yolcu taşımacılığı konularında yaşanan sıkıntıların çözülebilmesi için yaşanan sıkıntıların aşılmasÄ?

GÜNDEM 27.06.2019 15:57:00 0
Taşımacılık masaya yatırıldı

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürlüğü yetkilileri ve komşu il ve ilçelerden belediye yetkilileri katıldı. Toplantıda yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için çözüm önerileri sunuldu.

 

ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK

 

Tekirdağ sınırları içerisinde faaliyette olan taşımacıların hak ve hukuklarının korunabilmesi için yapılması gereken düzenlemeler ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "İl ve ilçeler arası taşımacılıkta sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıların aşılması, yasal mevzuat çerçevesinde taşımacılık faaliyeti gerçekleştirenlerin mağdur olmaması ve araçların denetimi noktasında faydalı bir toplantı oldu. Ulaşım Daire Başkanlığı olarak bir temsilci ile biz de toplantıda hazır bulunduk. Önümüzdeki günlerde bu sıkıntıların aşılması konusunda önemli adımların atılacağı inancındayım." dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE