Çerkezköy daha fazla yatırım almaya devam edecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi

GÜNDEM 25.06.2019 14:38:00 0
Çerkezköy daha fazla yatırım almaya devam edecek

Halk Buluşmaları kapsamında sabah erken saatlerde Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 04:30 ile 08:00 saatleri arasında Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerini ziyaret etti.

 

KAYMAKAM ABBAN’I ZİYARET ETTİ

 

08:00’da Çerkezköy TESKİ binasına gelen Başkan Albayrak, saat 08:30’da da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Akay ile bir süre basına kapalı görüşen Albayrak daha sonra Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, TESKİ yöneticileri ve daire başkanları ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Abban ile de bir süre görüşen Albayrak, sonrasında ise Çerkezköy’deki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Saat 09:30’da Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Albayrak, 2019-2024 döneminde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek projeler hakkında muhtarlara bilgi verirken, muhtarların öneri ve taleplerini de dinledi.

 

 

“6’NCISINDA ÇERKEZKÖY’DEYİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak saat 10:00’da da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ile TESKİ ekiplerinin yer aldığı ve Çerkezköy’de gerçekleştirilecek projelerin değerlendirildiği toplantıya katıldı. Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Albayrak, “Hizmet Kervanı adını verdiğimiz ilçe gezilerinin 6’ncısında Çerkezköy’deyiz. Günün ışımasıyla birlikte başladık çalışmaya ve bugün şu ana kadar sayın başkanımızı makamında ziyaret ettik. Daha sonra kaymakam beye nezaket ziyareti yaparak bilgi verdik.  Muhtarlar derneğini ziyaret ettik. Şimdi de hep beraber ucu açık bir çalışma yapacağız” dedi.

 

 

“ELİMİZDEN GELEN ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ”

 

Bu çalışmaların kayıt altına alınacağını söyleyen Albayrak “Sonra genel sekreter yardımcımız Kaan bey tarafından her ilçe için ayrı ayrı kitapçık haline getirilip sonra tek kitap halinde verilecek. Çalışmaları buradan hep beraber takip edeceğiz” dedi. Önlerindeki 4 yıl 9 aylık hizmet süresinde de Çerkezköy’ün geçmiş dönemde almış olduğu yatırımların daha da fazlasını almaya devam edeceğini kaydeden Başkan Albayrak “Hizmet anlayışımız gereği elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız” dedi. Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU