LGS Türkiye birincisi oldular

Ortaokul öğrenimlerinin sonuna gelen öğrencilerin liselere yerleştirilmesi için 1 Haziran Cumartesi günü yapılan Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) sonuçları açıklandı. 1 milyon 29 bin 555 ö?

GÜNDEM 24.06.2019 17:09:00 0
LGS Türkiye birincisi oldular

Türkiye şampiyonları arasında yer alan öğrenciler, dün önce Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü, ardından da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Çerkezköy Tepe Ortaokulu Müdürü Ercan Ögeday,  müdür yardımcıları Çiğdem Özer ve Uğur Balkan ile öğretmenler ve veliler de hazır bulundu. İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay’ın sınavda tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan aldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, bu başarıdan dolayı öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri tebrik etti.

 

KAYMAKAM ABBAN’I ZİYARET ETTİLER

 

Sonrasında başarılı öğrenciler İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Okul Müdürü Ercan Ögeday, müdür yardımcıları Çiğdem Özer ve Uğur Balkan, 8/B sınıf öğretmeni Dilay Civelek Avukan, 8/G Nalan Tavan ve velileriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret ettiler.

 

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

 

Başarılı öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam Abban, bu başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi.  Kaymakam Abban’ın “Hangi liseyi tercih edeceksiniz” sorusu üzerine İsmail Arda Ergene ve utku Asutay, tercihlerinin Galatasaray  Lisesi veya İstanbul Erkek Lisesi olacağını söylediler. Ziyarette Kaymakam Abban başarılı öğrencileri birer çeyrek altın ile ödüllendirdi.

 

Haber / Buse SERİN