Görüntü kirliliği ortadan kaldırılıyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için, gelişi güzel dökülen moloz birikintilerini kaldırarak hafriyat temizliği yap?

GÜNDEM 19.06.2019 19:27:00 0
Görüntü kirliliği ortadan kaldırılıyor

Kapaklı’da yol kenarlarına, boş araziler ile yaşam alanlarındaki boş yerlere dökülen ve görüntü ve çevresel kirlilik oluşturan moloz yığınlar Kapaklı Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılıyor. Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in talimatıyla insan sağlığını tehdit eden, çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan inşaat yıkıntı atıklarını topladıklarını ve bunları hafriyat atıklarını gelişi güzel döken firmalar ve şahıslara ağır para cezaları verileceğini söylediler.

 

“TAVİZ VERMEDEN DEVAM EDECEK”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çevreye gelişi güzel moloz dökerek çevre ve görüntü kirliliğine yol açanların bu davranışlarının kabul edilemez olduğunu kaydederek “ Ekiplerimiz çevre ve görüntü kirliliğinin önlenmesi konusunda hassas bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmalarla ile ilçemizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirirken kaçak moloz dökümüne yönelik çalışma ve denetimlerimiz taviz vermeden aralıksız devam edeceğiz” dedi.

 

Haber/Emre BOZ