Engelsiz yaşam pikniği ile gönüllerince eğlendiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl farklı ilçelerde düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Engelsiz Yaşam Pikniği" Muratlı'da yapıldı.

GÜNDEM 17.06.2019 19:09:00 0
Engelsiz yaşam pikniği ile gönüllerince eğlendiler

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Muratlı İnanlı Mesire alanında gerçekleştirilen pikniğe Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Tekirdağ il genelinde faaliyet gösteren engelli dernekleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, katkılarından ötürü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

 

BU YIL GELİŞTİRMEYE ÇALIŞTIK

 

Tepe’nin ardından konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Engelsiz Yaşam Pikniği'nin bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Etkinliğimizin kapsamını bu sene daha da geliştirmeye çalıştık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi olarak, engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında var olabilmesi için birçok projeyi hayata geçirdik. Bunlardan bazıları ev temizliği hizmeti ve ulaşım hizmetidir. Ben sizlere afiyet olsun demeden önce, başkanımız Kadir Albayrak'ın selamını iletmek istiyorum” dedi.  Piknikte etkinlikler palyaço ve kostümlü animatörlerin gösterileri, çeşitli ikramlar ve canlı müzik ile devam ederken, özel insanlar unutulmaz bir gün yaşadılar.

 

Haber/Şaban KARDEŞ