Hemşeri dernekleriyle kahvaltıda buluştular

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'nca Süleymanpaşa genelinde faaliyet gösteren hemşehri derneklerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Programda konuşan AK Parti Süleymanpaşa İlçe BaÅ

GÜNDEM 17.06.2019 23:06:00 0
Hemşeri dernekleriyle kahvaltıda buluştular

Programda AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel,Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, dernek başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

 

“EN TEMEL TAŞLARDAN BİRİSİDİR”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin “Dernek ve sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez temel taşlarından  birisidir” diye konuştu. Çetin, siyasi iradenin görevinin hayatı kolaylaştıran, yaşanabilir şehirler inşa etmek olduğunu bunu ancak o şehrin değerleriyle, STK ve derneklerin işbirliğiyle gerçekleştirmenin mümkün olduğunun altını çizdi.

 

“TOPLUMUN NABZINI YAKALAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

 

Çetin “ AK Partimiz, toplumun kılcal damarları olan dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızın arzu, istek ve eğilimlerine her zaman hassasiyetle yaklaşmıştır. Onların istek ve eğilimlerine dikkat etmiş, bulunduğu her türlü yönetim kademesinde de halkın nabzını tutan STK'larla yol yürümüşlerdir.

Süleymanpaşa kozmopolit yapısı dolayısıyla birçok hemşehri derneğini bünyesinde barındırıyor. Tekirdağ'ın modern bir kent olmasında, ekonomik, sosyal ve kültürel çeşitliğinin varlığında hemşehri derneklerimiz önemli bir yer tutmaktadır. Dolayısıyla biz parti çalışmalarından vakit buldukça sık sık STK'larla bir araya gelmeye, toplumun nabzını orada yakalamaya özen gösteriyoruz” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çetin’in konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan,hemşehri derneklerini bir araya getirerek programı gerçekleştiren Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin'e teşekkür etti. Özcan, program vesilesiyle 23 Haziranda İstanbul'da yenilenecek olan seçimleri hatırlatarak, hemşehri derneği başkan ve yönetimlerinden İstanbul'da yaşayan ve oy kullanacak olan hemşehrilerine ulaşarak Binali Yıldırım'a destek olmalarını kaydetti. Konuşmaların ardından partililer STK üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişi yaptı.

 

Haber/Emre BOZ