İlkokula Atatürk Büstü kazandırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa Kumbağ İlkokulu'na Atatürk Büstü kazandırılırken, belediye ekipleri okul bahçesinde de iyileştirme çalışması yaptı.

GÜNDEM 14.06.2019 17:20:00 0
İlkokula Atatürk Büstü kazandırıldı

2018-2019 eğitim ve öğretim yılının son gününde Kumbağ İlkokulu'nda düzenlenen yılsonu törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, öğrencilerin karne coşkusuna ortak oldu. Karne töreninde konuşan Kumbağ İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Aygün, okuldaki tadilat çalışmaları ve Atatürk Büstü dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.

 

“HER ŞEYİMİZ ATATÜRK VE İDEALLERİNDEDİR”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Ata'mızın ideallerini kendimize ideal kabul edeceğiz. Sevgili öğrencilerimiz hayatınız boyunca Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve ideallerine bağlı kaldığınız sürece hiçbir zorluk çekmezsiniz. Hep başarılı olursunuz. Onun için gözümüz, kulağımız, kalbimiz, her şeyimiz Atatürk ve ideallerindedir. Atatürk Büstünün manevi değeri çok büyük. Buraya geldiğiniz zaman hep onu göreceksiniz. İlk beş yıllık hizmet dönemimizde 11 İlçeye 11 Okul yaptık. Binlerce öğrenci okullarımızda eğitim görüyor. Kumbağ İlkokulumuzun bundan sonraki ihtiyaçlarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacağız” dedi. Başkan Kadir Albayrak ve Müdür Yardımcısı Hasan Aygün daha sonra öğrencilere karnelerini takdim etti.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ