Kırmızı ışık faciası

Çerkezköy-Çorlu yolunda bulunan ve daha önce pek çok ölümlü ve yaralamalı kazanın meydana geldiği Veliköy Işıklı Kavşağı dün bir can daha aldı. Kırmızı ışık ihlali nedeniyle m

GÜNDEM 10.06.2019 16:32:00 0
Kırmızı ışık faciası

Veliköy Işıklı Kavşağı’nda dün meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

 

Kaza dün saat 11:30 sıralarında Çerkezköy-Çorlu Yolu Veliköy Işıklı Kavşağı’nda meydana geldi. Volkan Uçar’ın kullandığı 59 YL 476 plakalı araç Veliköy’den ana yola çıkmaya çalışan Ahmet Deniz’in kullandığı 59 SA 4329 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Volkan Uçar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan diğer araç sürücüsü Ahmet Deniz ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısının ilk incelemesinin ardından Volkan Uçar’ın naaşı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Volkan Uçar’ın cenazesi burada yapılan ön otopsinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU