Tekirdağ'da bayram denetimi

Tekirdağ'da 9 günlük bayram tatili dolayısıyla jandarma ve emniyet ekipleri, trafik yoğunluğu yaşanan bölgelerde uygulama yaptı. İstanbul yolu üzerindeki TOKİ mevkisinde kurulan polis uygulama noktasını

GÜNDEM 6.06.2019 18:04:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, polis ve jandarma ekiplerinin bayram tatili dolayısıyla yaptıkları denetimlere katıldı.

 

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

 

İstanbul yolu üzerindeki TOKİ mevkisinde kurulan polis uygulama noktasını ziyaret eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Durdurulan araçlardaki sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Yıldırım, sürücülere broşür verip, çikolata ikram etti.

 

“TRAFİK KURALLARINA UYMALARI GEREKİYOR”

 

İl Emniyet Müdürü Aydın ve İl Jandarma Komutanı Karakaş ile yolcu otobüsüne de binerek hem otobüste bulunan yolcuları, hem de sürücüleri uyaran Vali Yıldırım, yolcu ve çocuklara hediye verdi. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da yollarda yoğunluk olduğunu belirten Yıldırım, sürücülerin trafik kurallarına uymaları gerektiğini vurguladı.

 

UYULMASI GEREKEN KURALLAR

 

Yola çıkan gerek yolcuların, gerekse sürücülerin sevdiklerine sağ salim kavuşmasını istediklerini belirten Yıldırım “Sürücülerimiz çok dikkat etsinler. Araçlarda bulunan yolcular ve akrabalarda çok dikkatli olması gerekiyor. Sürücüler mutlaka dinlenerek araç kullansınlar. Trafik kuralları boşuna olan kurallar değil. Bu kurallar uyulması gereken kurallar. Bütün sürücülerin bu kurallara uyması gerekiyor” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU