En büyük 500'e giren firmaları kutladı

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı 2 firma yer aldı. Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, İSO tarafından

GÜNDEM 30.05.2019 15:25:00 0
En büyük 500

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı ve 2018 yılı ilk 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 179. sırada Reka Bitkisel Yağlar San. ve Tic. A.Ş., 443. sırada yer alan Eksun Gıda Tar. San. Tic. A.Ş. firmalarının Tekirdağ’ın gurur kaynağı olduklarını ifade eden Başkan Günay,  “Odamıza kayıtlı iki firmamızın sıralamada yer alması bizim için çok önemlidir. Bugün Türkiye’nin en büyük firmaları arasına girerek bizlere bu sevinci yaşatan firmalarımızın ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkıları için bir meslek odası başkanı olarak şahsım ve Tekirdağ TSO adına teşekkür ediyorum. Diğer yandan Tekirdağ genelinde Tekirdağ TSO’dan 2, Çerkezköy TSO’dan 26, Çorlu TSO’dan  29 firmamız İSO İlk 500 listesinde yer almıştır” dedi.

 

“TEMENNİMİZ SAYISINI DAHA DA ARTMASIDIR”

 

Günay “Üretimin ve istihdamın, ihracatın gerçek kahramanları olan bu işletmelerimiz şehrimizin kalkınmasında ve markalaşmasında önemli bir rol üstlendiler. Gurur kaynağı olan firmalarımız ülkeye sağladıkları katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil ettiler. Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye ve daha zengin bir Tekirdağ.  Temennimiz ve çabamız listeye giren firmalarımızın sayısının daha da artmasıdır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emre BOZ