MTB Endüstri Sistemleri ailesi iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 6 yıldır kablo sektöründe hizmet veren MTB Endüstri Sistemleri'nin personellerine yönelik iftar geleneği bu yıl da devam etti. Saray Beyaz Çiftlik Restaurant'

GÜNDEM 30.05.2019 15:18:00 0
MTB Endüstri Sistemleri ailesi iftarda bir araya geldi

Davetlileri kapıda karşılayan Yönetim Kurulu Başkanı M.Talha Beceren, yemek boyunca da konuklarıyla yakından ilgilendi. İftarın ardından konuşma yapan MTB Endüstri Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı M.Talha Beceren tüm çalışanlarının mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

 

“EMİN ADIMLARLA GELECEĞE İLERLİYORUZ”

 

6 yıldır birlikte çalışarak aile olduklarını ve her zaman da aile olarak kalacaklarını belirten Beceren, ülkemizde son dönemlerde yaşanan ekonomikkrize rağmen 8 ay önce Sakarya Hendek’te faaliyet gösteren Turko Robot AŞ firmasını da kardeş firma olarak bünyelerine kattıklarını belirtti. Beceren, durmadan, emin adımlarla geleceğe ilerlediklerini söyledi. İftar sofrasında birlik ve beraberlik mesajları veren Onursal Başkan Hakan Beceren, eşi Fatma Beceren, oğlu Mustafa Talha Beceren ve kızı Zülal Beceren ile anı ölümsüzleştirdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE