Akıllı bisiklet istasyonu açıldı

Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin kullanımı için yapılan akıllı bisiklet istasyonu düzenlenen törenle açıldı. Süleymanpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla merkez yerleşkesine kurulan ak?

GÜNDEM 30.05.2019 15:16:00 0
Akıllı bisiklet istasyonu açıldı

Açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Üniversitemiz içinde özellikle fakülteler arasında ve giriş çıkışlarda genç arkadaşlarımızın bisiklet ihtiyacını karşılayabileceği, gidiş dönüşlerini daha hızlı yapabileceği bir alan talep edilmesi üzerine Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu konu ile ilgili bir çalışma yapmak istedik. Birinci etabını yaptığımız bu çalışma doğrultusunda öğrencilerimizden talep olursa devamını da getiririz. Bisikletlerin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İNSANLARI BİRLEŞTİREN ÖNEMLİ DALLAR

 

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin de açılışta yaptığı konuşmada “Süleymanpaşa Belediyesi’nin vermiş olduğu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize yönelik önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Her zaman bize destek olan Cüneyt Yüksel’ e teşekkür ediyorum. Bu ve bunun benzeri destekler inşallah devam edecek. Spor ve sanat insanları bütünleştiren, birleştiren önemli dallardır” dedi.

 

Haber / Emre BOZ