Kursiyerler bir yıllık çalışmalarını sergiledi

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi 'Makine ve El Nakışları' kursu kursiyerleri 1 yıl boyunca hazırladıkları eserleri dün Kızılpınar Kültür Merkezi'nde açılan sergi ile beğeniye sund

GÜNDEM 29.05.2019 17:56:00 0
Kursiyerler bir yıllık çalışmalarını sergiledi

Açılışta konuşan Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman 2018-2019 eğitim yılında 578 kurs açtıklarını ve bu kurslara 13 bin 629 kursiyerin katıldığını belirtti. Halk eğitimi merkezlerinin yaşam boyu öğrenmeye imkan sağlayan kurumlar oldu8ğunu kaydeden Akman, halk eğitimi merkezilerinin bulundukları çevre imkanları ölçüsünde kişilerin ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi ve beceri edinmelerine olanak sağladığını belirtti.

 

HER ZAMAN HER YERDE HERKES İÇİN EĞİTİM

 

Kurs öğretmenliğini Atiye Tunçbilek’in yaptığı Makine ve El Nakışları Kursu’na 24 kursiyerin katıldığını söyleyen Akman, kursların açılmasını destekleyen Çerkezköy Kaymakam Atilla Selami Abban’a, imkan sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, kursların başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlayan kurs öğretmenlerine ve kursiyerlere teşekkür etti. Akman “Her zaman her yerde herkes için eğitim” dileğiyle konuşmasını tamamladı.

 

ESERLERİ İNCELEDİLER

 

Akman’ın konuşmasının ardından kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve davetliler sergiyi gezerek kursiyerlerin eserlerini inceledi. Kurs öğretmeni Atiye Tunçbilek ve kursiyerler tarafından günün anısına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e hediye takdim edildi. Dün saat 14.00’de Kızılpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi açılışına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Nihat Malkoç, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman,okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU