Eğitimleri tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinde Mesleki Eğitimini tamamlayan lise öğrencilerine mesleki eğitim belgeleri düzenlene

GÜNDEM 29.05.2019 15:43:00 0
Eğitimleri tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan V. Recai Suvari,  Eğitim Şube Müdürü Günnur Güngör katıldı.

 

“HENÜZ YOLUN BAŞINDASINIZ”

 

2014-2019 döneminde 214 lise öğrenci mesleki eğitimi alırken, 400 üniversite öğrencisi de stajlarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yaptı. Düzenlenen sertifika töreninde Başkan Kadir Albayrak tarafından mesleki eğitimlerini başarı ile tamamlayan lise öğrencilerine sertifikaları takdim edildi. Törende konuşan Albayrak, öğrencileri tebrik ederek “Hepiniz henüz yolun çok başındasınız. Önünüzde uzun bir eğitim ve çalışma hayatı var. Fakat unutmayın ki, eğitim sadece okullarda olmuyor. Yapacağınız iş ne olursa olsun en iyisini yapmak için öğrenmeye, okumaya devam etmelisiniz. Mesleğiniz ile ilgili teknik bilgilerin yanında insani değerler ve çalışma etiğini de benimserseniz mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı sizinle olur. Hepinize staj yaptığınız süre boyunca göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA