Eğitimciler ve aileleri iftarda bir araya geldi

Kapaklı'da eğitim öğretim veren Başakşehir Okulları tarafından iftar yemeği düzenlendi. İftara Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, Başakşehir Okulları İlk -Ortaokul MÃ

GÜNDEM 28.05.2019 18:58:00 0
Eğitimciler ve aileleri iftarda bir araya geldi

İftarın ardından konuşan Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, gelecek nesilleri iyi yetiştirmek için koşturduklarını ve mücadele ettiklerini kaydederek “Onları donanımlı yapmak için herkesin büyük emekleri var. Bu emekleri yaparken de bazen evdeki işleri de aksatıyor olabiliriz, olabilirler” dedi.

 

“BUNA İHTİYACIMIZ VAR”

 

Demirbaş “Sizler bu sahada eğitime gönül vermiş mücadele eden o insanları hep desteklediğiniz için sizlere tüm personelimiz adına teşekkür ediyoruz. Sizler hep bizim en sevdiğimiz insanlarsınız. Sahada koşturan ve kovalayan mücadele eden bu eğitim neferlerini ve gönüllülerini destekliyorsunuz. Buna ihtiyacımız var. Bizleri her zaman motive ediyorsunuz. Eğitime gönül vermiş insanlar olarak her zaman evlerimize iş getiriyoruz. Bizim 8 saatimiz olmaz, bu ülkenin gelecek nesillerini yetiştirmek için 24 saat mücadele ederiz” dedi.

 

 Haber / Menşure KARDEŞ