Tankla yapılsa da karşıyız,  YSK eliyle yapılsa da karşıyız

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanırken, toplantı sırasında basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan

GÜNDEM 27.05.2019 17:52:00 0
Tankla yapılsa da karşıyız,  YSK eliyle yapılsa da karşıyız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi oy toplamaya çalıştığını savunan Öztrak “Dünyanın hangi yerinde bir Cumhurbaşkanının hem de ekonomide ciddi bir kriz varken, bir belediye başkanlığı için kendini ortalara atıp oy istediği görülmüştür? Dünyanın hangi yerinde Cumhurbaşkanı kaybettiği seçimler üzerinden mızıkçılık yapmaktadır?” dedi.

FARKI GÖRSÜNLER

Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart seçimlerinde seçildiğini, görev yaptığı 18 gün boyunca israfa 'dur' dediğini ifade eden Öztrak, İmamoğlu'nun mazbatasına el konulduğunu iddia ederek “İstanbul'da su faturasında yapılan indirim ile her ailenin cebine yılda 540 lira katkı yaptı. Öğrencilerin ulaşım ücreti 85 liradan 40 liraya indirildi. Sadece dini bayramlarda değil milli bayramlarda da toplu ulaşım araçları bedava yapıldı. Bunlar sadece 18 günde yapıldı. İstanbullu vatandaşlarımız bir de önümüzdeki 5 yıllık icraat dönemini düşünsünler ve farkı görsünler” dedi.

Haber / Yakup KATAREPE