Tekirdağ TSO Meclisi toplandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olağan Mayıs ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Şık başkanlığında yapıldı. Toplantının ardından oda tarafından geleneksel gale getirilen iftar program

GÜNDEM 27.05.2019 14:03:00 0
Tekirdağ TSO Meclisi toplandı

Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Komite Başkanlarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Hakan Şık, “Mübarek Ramazan Ayı’nızı tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Meclis toplantısı; bir önceki meclis kararlarının imzalanması, yönetim kurulu faaliyet raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2019 Nisan ayı mizanı ile gelir-gider bütçesi fiili durum raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrasının ardından sona erdi.

 

İFTAR PROGRAMI DÜENLENDİ

 

Toplantının ardından oda tarafından geleneksel gale getirilen iftar programı düzenlendi. İftar programına meclis ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra komite başkanları ve komite üyeleri, kadın ve genç girişimciler kurulu başkanları ve üyeleri ile disiplin kurulu başkanı ve üyeleri katıldı. İftar programında konuşan Meclis Başkanı Hakan Şık “Kardeşlik ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te yaptığımız ibadetler, zorlukları anlamayı öğreten, bireyselliği ortadan kaldıran çok değerli ibadetlerdir. Başı rahmet, ortası günahlarımızın affı ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını en güzel şekilde yaşamayı temenni ediyorum” dedi.

 

 

BÜYÜK BİR AİLE

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ahlaki ilkelerden ödün vermeden dürüst ticaret ve helal kazanç için çaba sarf eden mükelleflerden oluşan büyük bir aile olduğunu kaydeden Şık “Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Her alanda hızla gelişen ve potansiyeli ile fark oluşturan, kalkınması ile umut vadeden Tekirdağ’ımızı çok daha güzel günlere inşallah, işte bu aile kavuşturacaktır. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında, her türlü başarımızın temelinde sizlerden, birlik ve beraberliğimizden aldığımız ilham ve destek yatıyor” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ