Kapaklı'da kültür ve sanat şöleni

Kapaklı Belediyesi tarafından Cuma akşamı saat 23:30'da Kapaklı eski belediye meydanında kültür ve sanat şöleni düzenlendi. Kent konseyi korosunun sahne aldığı sanat gecesinde, halk oyunları ekipleri de

GÜNDEM 26.05.2019 15:04:00 0
Kapaklı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Manevi duyguların yaşandığı bu dönemde, Ramazan ayında Ramazan’ın duygularını, güzelliğini ve farkındalığını yaşadığımız bu mekanda kardeşliği, dostluğu paylaşmayı, 20 gündür sergilemeye çalışıyoruz” dedi.  Bu etkinliğin ilk olduğunu söyleyen Çetin “Gelecek yıllarda inşallah çok daha güzel programları sizlerle birlikte ortaya koyacağız. Bu akşam sahnede görev alacak, bizleri mest edecek arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

 

Başkan Çetin, Kapaklı’yı daha iyi yerlere getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirerek “81 ilden vatandaşımızın yaşadığı Kapaklı’da kaynaşarak, bütün farklılıklarımızı,  bütün renklerimizi kucaklayarak, siyasi düşüncelerimizi, farklılıklarımızı zenginlik kabul ederek Kapaklı’yı daha iyi, daha güzel yerlere getirmek için hep beraber çalışacağız” dedi.

 

 

GÖSTERİLERİNİ SUNDULAR

 

Kapaklı Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu’nun konserinin ardından halk oyunları ekipleri, Tekirdağ, Trabzon, Trakya, Kırklareli, Güneydoğu, Adıyaman, Artvin yöresi halk oyunları gösterilerini sundu. Programın sonunda emeği geçenlere plaket takdim edildi. Geceye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU