AK Parti'den başkanlara hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ile Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e hayırlı olsun ziyar

GÜNDEM 24.05.2019 17:31:00 0
AK Parti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, meclis üyelerinden oluşan heyetle birlikte, yerel seçimler öncesinde seçim meydanlarında hedef aldığı ve sert eleştirilerde bulunduğu CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette birlik ve beraberlik konuşulurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve siyasi parti liderlerinin Samsun'da 19 Mayıs’ta Samsun’da verdikleri birlik ve beraberlik görüntüsünün yerele de örnek olması temennisinde bulunuldu.

 

KESKİN SİYASETİN FAYDASI YOK

 

Keskin siyasetin kimseye faydasının olmadığını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bu topraklarda hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını daha da güçlendirmesi için biraz üretim ekonomisine de geçiyor olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

 

ÇETİN’İ DE ZİYARET ETTİLER

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, belediye meclis üyeleri Sait, Yazı, Adem İçli, Neziha Temür, Hüseyin Karaca, İrfan Ak, Mahmut Göçmez, Mehmet Han Atbaşı, Fatma Esen ile birlikte 31 Mart seçimlerinde Kapaklı Belediye Başkanlığına seçilen AK Partili Mustafa Çetin’i de ziyaret etti. Çetin’i tebrik eden heyet, kendisine görevinde başarılar diledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE