Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile protokol imzalandı

Türkiye Finans Katılım Bankası, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (Tekirdağ ESOB) ile  düşük maliyetli finansman ve bankacılık hizmetlerini kapsayan bir protokol imzaladı. Türkiye Finans KatÄ

GÜNDEM 24.05.2019 15:35:00 0
Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile protokol imzalandı

Protokol imza töreni Türkiye Finans Trakya Perakende Bölge Satış Müdürü Murat Yıldırım, Türkiye Finans Tekirdağ Şube Müdürü Cihan Atılkan ile Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sami Kayın’ın katılımıyla Tekirdağ ESOB merkezinde düzenlendi.

 

3 AY BOYUNCA TAKASA VERİLECEK ÇEKLER İÇİN ÜCRET ALINMAYACAK

 

Türkiye Finans Katılım Bankası, bu protokol ile Tekirdağ esnaf ve sanatkârlara kurumsal finansman desteği ve avantajlı bankacılık hizmetlerinin yanı sıra Tekirdağ ESOB üyelerine açılan yeni katılım hesaplarında ek avantajlı paylaşım puanları uygulayacak. Banka, üyelerin mal ve hizmet alımlarını fonlamak için de kurumsal finansman ve leasing desteği sunacak. Ayrıca Oda üyelerinin bireysel ihtiyaçlarının finanse edilmesi amacıyla avantajlı fiyatlardan yararlanmasını sağlayan Türkiye Finans, üyelerden 3 ay boyunca hesap işletim ücreti ile kurumsal internet şubesi üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerinden ücret almayacak. Üyeler, ilk 3 ay boyunca takasa verecekleri çekler için de herhangi bir ücret ödemeyecek.

 

Haber / Yakup KARATEPE